WiFi-datalogger 160 THE mäter luftfuktighet och temperatur samt har ingång för 2 externa givare

WiFi-datalogger med interna sensorer och ingång för 2 givare

WiFi-datalogger med interna sensorer och ingång för 2 givare
Pris: 3 290,00 kr
Artnr: 0572.2023
EAN: -
Lager: Finns i lager

WiFi-datalogger med interna sensorer och ingång för 2 givare

 • Mätområde: -10 ... +50 °C och 0 ... 100 %RH
 • Anslutningsmöjlighet för 2 externa givare (S-TH, S-LuxUV eller S-Lux)
 • Internt dataminne för 40 000 mätvärden
 • Smälter in diskret i omgivningen tack vare dekorkåpa (tillval)
 • Trådlös utläsning och övervakning via WiFi-nätverk
 • Dubbel säkerhet - mätdata lagras både i loggern och molntjänsten
 • Enkelhet - ingen programvara behöver installeras
  Allt som behövs är en internetuppkoppling samt ett WiFi-nätverk
 • Pålitliga larm - överskridna gränsvärden rapporteras omedelbart via
  E-post eller (som tillval) SMS.

testo 160 THE ingår i dataloggerserien testo 160, som har utvecklats för att uppfylla de särskilda krav som ställs i känsliga inomhusmiljöer. Tack vare sin mångsidighet med många olika alternativ och kombinationer av interna sensorer och externa givare kan alla mätbehov tillgodoses, från kontors-, utställnings- och lagerlokaler till transport av känsligt gods.

 

Användning och programmering av dataloggern är mycket enkel och utförs direkt via molntjänsten Testo Cloud.
 
Övervaka temperatur, luftfuktighet, ljusstyrka och UV-strålning med WiFi-dataloggern testo 160 THE

WiFi-dataloggern testo 160 THE är enkel att använda för övervakning av temperatur och luftfuktighet och har en integrerad temperatur- och fuktsensor. Det går också att ansluta upp till 2 ytterligare givare (beställs separat) för temperatur, fukt, ljus eller ljus/UV-strålning.

 

Mätvärdena överförs via ditt trådlösa nätverk (WLAN) direkt till molntjänsten Testo Cloud. Om gränsvärdena överskrids meddelas du omedelbart via e-post eller (som tillval) SMS tack vare larmfunktionen. Du kan komma åt alla mätvärden och analysfunktioner när som helst och var som helst med en internetansluten smartphone, surfplatta eller dator.
 
WiFi-dataloggern testo 160 THE – anpassningsbar och diskret

De små dimensionerna (64 x 76 x 22 mm) och den enkla konstruktionen gör att den enkelt kan placeras i lokaler och förvarings- eller monterskåp. I kombination med dekorkåpan (titta under Tillbehör), kan dataloggern anpassas för att diskret smälta in i omgivningen. Praktiskt i exempelvis utställningslokaler där dataloggern ska göra sitt jobb utan att märkas.
 
Helt uppkopplad med WiFi-dataloggern testo 160 THE och molntjänsten Testo Cloud

Molntjänsten testo 160 Cloud är hjärtat i övervakningssystemet testo 160. Du kan använda testo 160 THE för att lagra dina mätdata i Testo Cloud via ditt trådlösa nätverk (WLAN). Här kan du konfigurera dina WiFi-dataloggrar, ställa in larm och analysera mätdata.

 

För att få tillgång till Testo 160 Cloud måste du först registrera dig på www.saveris.net. Det är enkelt att installera systemet, antingen via en webbläsare eller med testo Saveris 2-appen för iOS och Android.

Beroende på vilka funktioner du behöver går det att välja mellan den kostnadsfria nivån Basic, eller den mer omfattande nivån Advanced. Du kan använda Advanced-funktionen för att t.ex. skapa upp till 10 användare per konto eller ställa in ett SMS-larm om gränsvärdena överskrids.
 
Integrerad sensor för tillförlitlig mätning av temperatur och luftfuktighet i förvarings- och monterskåp, utställningsrum eller förvaringsutrymmen. Med separata givare (tillval) kan enbart ljusstyrka eller ljusstyrka och UV-strålning eller temperatur och fukt mätas. Anslut exempelvis fukt-/temperaturgivaren för samtidig mätning i både lokalen och i ett monter- eller förvaringsskåp i samma lokal. Den professionella WiFi-dataloggern testo 160 THE är optimerad för övervakning av omgivningsförhållandena många olika inomhusmiljöer, som t.ex. kontor, museer, konstgallerier eller dokumentarkiv. Den kan användas för att skydda känsliga miljöer och varor mot skador.
 
Ytterligare fördelar och funktioner hos WiFi-dataloggern testo 160 THE

Den interna datalagringskapaciteten i WiFi-dataloggern är 40 000 mätvärden och instrumenthuset har skyddsklass IP20. Standardbatterierna har en livstid på 12 månader och kan när som helst bytas ut av användaren. Alternativt kan dataloggern användas utan batterier med hjälp av ett nätaggregat (beställs separat) via en USB-port.
 

Levereras med: WiFi-dataloggern testo 160 THE, gratis molntjänst (Basic), batterier (4 st. AAA), USB-kabel, väggfäste inkl upplåsningsverktyg och tejpremsa, streckkodsdekal (QR), kalibreringsprotokoll, kortfattad bruksanvisning.

Tekniska data – testo 160 THE

TEMPERATUR 
Mätområde -10 ... +50 °C
Noggrannhet ± 0,5 °C
Upplösning 0,1 °C
FUKT  
Mätområde 0 ... 100 %RH
Noggrannhet ±2 %RH vid +25 °C och 20 … 80 %RH
±3 %RH vid +25 °C och < 20 %RH och > 80 %RH
±1 %RH hysteres
±1 %RH / årsavvikelse
Upplösning 0,1% RH
LJUS  
Mätområde Se givardata
Noggrannhet Se givardata
Upplösning Se givardata
UV  
Mätområde Se givardata
Noggrannhet Se givardata
Upplösning Se givardata"
WLAN  
Standard 802.11 b/g/n
Säkerhet WPA2 Enterprise: EAP-TLS, EAP-TTLS-TLS, EAP-TTLS-MSCHAPv2, EAP-TTLS-PSK, EAP-PEAP0-TLS, EAP-PEAP0-MSCHAPv2, EAP-PEAP0-PSK, EAP-PEAP1-TLS, EAP-PEAP1-MSCHAPv2, EAP-PEAP1-PSK, WPA Personal, WPA2 (AES), WPA (TKIP), WEP
ALLMÄNT  
Drifttemperatur -10 ... +50 °C
Förvaringstemperatur -20 ... +50 °C
Skyddsklass IP20
Mätintervall Beroende på Cloud-licens / Basic: 15 min ... 24 tim / Advanced: 1 min ... 24 tim
Minne 32 000 mätvärden (summa alla kanaler)
Strömförsörjning 4 st. AAA alkaliska manganbatterier 1,5 V, alt. nätaggregat via USB-anslutning
Batteritid 12 månader
Mått 76 x 64 x 22 mm
Vikt 94 g

 

Tillbehör

Lämpliga givare