Trådlös mätdatainsamling av temperatur och Klimatkontroll i lokaler där temperatur och fuktkänsliga produkter lagras, tex. värdefullt gods, läkemedel och livsmedel.

Trådlösmätnig av temperatur

Tillverkare: Testo

Trådlösmätnig av temperatur
Pris: 8 350,00 kr
Artnr: 0572
EAN: -
Lager: Beställningsvara

Trådlösmätnig av temperatur

              
Trådlös mätning av Temperatur inom livsmedel kyl och frys upp till 300 meter

Paketpris
Basstation, programvara, 3 st. Temperaturgivare T1 , nätdel.  18.740:--

Övervakning av temperaturklimat är särskilt viktiga i kyl och frysrum, för att kunna  skydda livsmedel . Saveris kan användas för central och automatisk registrering av alla klimatdata som fukt och temperatur.

Genom att skicka ut larm när vissa gränsvärden överskrivs, ser systemet till att värdefulla verk skyddas mot oönskad temperatur eller fuktpåverkan. Den flexibla radiogivaren kan installeras på önsad plats utan att några kablar behöver dras.

Basstationen är hjärtat i Saveris-systemet och kan spara 40.000 mätvärden per mätkanal, oberoende av PC:n. Systemdata och larm kan läsas på basstationens display.
Totalt kan en basstation hantera 150 radio- och nätverksgivare eller 254 mätkanaler. Basstationen ansluts till datorn antingen via USB- eller nätverkskabel

Enkelhet: Trådlös eller nätverks-överföring, smart guide för att komma igång, funktion för automatiska vecko-, månadsrapporter.

Säkerhet: Helt fristående basenhet, radiogivare med dubbelriktad radioöverföring och internminne, batteriback-up vid strömavbrott. Utlösta larm kvitteras på basenheten.
 

Det maximala mottagningsavståndet utan hinder är 300 m vid en frekvens på 868 MHz och ca 100 m vid en frekvens på 2,4 GHz. I byggnader påverkas mottagningsavståndet kraftiget på grund av väggar, metalldörrar mm. Radioöverföringen kan förbättras och förlängas med en router "förstärkare" om mätförhållanderna skulle vara ogynnsamma.

• Display för visning av larm och systemdata
• Stort dataminne
• Larmar via LED eller relä samt SMS
• Integrerat backup-batteri
• Upp till 150 givare kan anslutas
• Anslutningsalternativ via USB eller Ethernet
• Inloggning via internet (tillval)

Tillbehör

Lämpliga givare