Hanwell tillbehör

Tillbehör / Hanwell tillbehör

 • RL5406 Klimagivare  CO2, Temperatur, Fukt

  RL5406 Klimagivare CO2, Temperatur, Fukt

  Trådlösmätning av CO2, temperatur och luftfuktighet. Radioöverföringen har en räckvidd på 3000 m över öppen mark. Vid svåråtkomliga utrymmen med svag radiomottagning kan en förstärkare sättas in.
  Offert
 • REP Repeater

  REP Repeater

  Repeater förlänger radiogivarens signal när mottagningen är ogynnsamma, det går att använda flera repeatrar i Hanwell-systemet.
  Offert
 • RL4200 Fuktgivare för trådlösmätning i monter utställning

  RL4200 Fuktgivare för trådlösmätning i monter utställning

  En ny liten radiogivare för fukt och temperatur lämplig för mätning i utställningsmontrar.
  Offert
 • ZerO Skadedjurs kontroll

  ZerO Skadedjurs kontroll

  ZerO2 Systemet erbjuder en kostnadseffektiv och kemikaliefri lösning för att minska bestående skador på historiska föremål.
  Offert
 • ML4109 RHT sändare utomhus

  ML4109 RHT sändare utomhus

  ML4109:an är en del av 4000-serien för avancerade temperatur- och fuktighetsradiosändare. Den tillåter trådlös övervakning på ett utomhusområde, med alarmnotifiering i realtid och historisk analys av data.
  Offert
 • ML4701 Lux Radiosändare

  ML4701 Lux Radiosändare

  Hanwells ml4701 Lux-sändare är en del av 4000-spannet för avancerade radiosändare, som tillåter trådlös övervakning av ett område, med alarmnotifikation i realtid och historisk analys av data.
  Offert
 • Dammsensor

  Dammsensor

  Hanwells DustBug har designats för att möta ackumulationen av damm. När damm lämnas kvar på en yta för länge, drar det till sig fukt under perioder med hög luftfuktighet, vilket bidrar till fläckar, korrosion och biologisk tillväxt. Ackumulerande damm tillhandahåller mat för insekter, skadedjur och bakterier, och hög luftfuktighet kan bidra till ökad tillväxt av mögelsvamp.
  Offert
 • ml4703 Lux/UV radiosändare

  ml4703 Lux/UV radiosändare

  Med Hanwells ml4703 kan konservatorn mäta nivån av Lux samt UV-innehållet i ljus som faller på föremål. Det är känt att en utav de största orsakerna till skador på konstverk, fina möbler, mattor, tapeter och museiföremål är ljus som faller på föremålen.
  Offert
 • RL4106 Radiogivare för fukt och temperatur

  RL4106 Radiogivare för fukt och temperatur

  RL4106-enheten är en del av 4000-serien för avancerade temperatur- och fuktighetsradiosändare. De tillåter trådlös övervakning av ett visst område, med alarmavisering i realtid och historisk analys av data.
  Offert