Med den supertunna nålgivaren ansluten till temperaturmätare 108 gör du kontroller i restauranger, storkök eller vid transport och lagring. Uppfyller HACCP-bestämmelserna. I livsmedelssektorn är temperaturmätningar en del av det dagliga rutinarbetet, Med testo 108 kan du utföra punktkontroller på några få sekunder,
I livsmedelssektorn är temperaturmätningar en del av det dagliga rutinarbetet, Med testo 108 kan du utföra punktkontroller på några få sekunder, Snabb, noggrann och enkel livsmedelstermometer
Digital termometer GTH 1150 med upplösning 1`C. Ett stort program av temperaturgivare gör instrumentet användbart inom de flesta områden. t.ex. livsmedelskontroll, fastighetsförvaltning, VVS och laboratorier. Givare beställs separat.
Handhållet mätinstrument för noggrann mätning av restsyre i matförpakningar med inbyggd motorpump för enkel mätning upp till 25,0% O2. Nålen sticks in i förpackningen, pumpen startas och värdet kan avläsas i displayen.
Snabb och noggrann temperaturmätare lämplig som referenstermometer med noggrann Pt-1000 givare för livsmedelsindustri mm. Givare med kabel klarar temperaturer upp till 250`C. Justerbar vid 0 och 100`C. Uppfyller EU-standard HACCP
Termometer med en fast givare för kärntemperatur och lufttemperatur, enkel att använda med endast en knapp för på/av Lämplig för livsmedelskontroll av storkök, catering, restaurang mm. Termometern är robust och stöttålig och har hög mätnoggrannhet 0,2`C. Bra som frystermometer -30`C
pH-mätaren 205 är ett instrument för pH-mätning som utvecklats tillsammans med experter från livsmedelsbranschen, för mätningar i viskoelastiska material. Det största användningsområdet finns inom köttproduktionen.
Digitaltermometer GMH 175 med hög noggrannhet för givare Pt1000 2-ledare. Instrumentet kan justeras och kalibreras vid 0 och 100`C. Frystermometer med omgivningstemperatur ner till -30`C
Testo 104-IR kombinerar fördelarna med IR-temperaturmätning och insticksmätning. Vattentät vikbar temperaturmätare för egenkontroll av livsmedel, Enkel att använda det är bara att vika ut givaren och mäta Skyddsklass IP65, kan den rengöras i rinnande vatten och användas i alla förhållanden.
För livsmedelskontroll är mätpaket P1160 det perfekta alternativet. Insticksgivaren används vid mätning av kärntemperatur i grönsaker, fisk och kött. Den snabba trådgivaren används för mätning av kylar, frysar, ugnar eller frysta varor. Digitaltermometern kan kalibreras själv med 2 justerskruvar.
Vattentät vikbar temperaturmätare för egenkontroll av livsmedel, Enkel att använda det är bara att vika ut givaren och mäta Skyddsklass IP65, kan den rengöras i rinnande vatten och användas i alla förhållanden.
Matlagningstermometer som inom några sekunder visar den aktuella temperaturen, Bra vid matlagning när temperaturen är viktig för ett perfekt resultat. Mätområde -40...+250`C, vattentät med IP65,mätspetsen är avsmalnad från 3 mm ner till 1,5 mm för snabba mätresultat
Liten och noggrann livsmedelstermometer lämplig för mätning av kärntemperatur och punktkontroller inom matlagning på snabbmatställen, serveringar, storkök och restauranger.