Trotec T2000 är ett avancerat och flexibelt mätinstrument för fuktkvot. Den stora upplysta displayen är väl synbar även under dåliga ljusförhållanden. Mätområdet är från 5 % fuktkvot upp till 100% FK. Som tillbehör finns givare för luftfuktighet, temperatur och luftflöde.

T2000TK Fuktkvotsmätare Multifunktion

T2000TK Fuktkvotsmätare Multifunktion
Pris: 5 050,00 kr
Artnr: T2000TK
EAN: -
Lager: Beställningsvara

T2000TK Fuktkvotsmätare Multifunktion

Fuktkvotsmätare med hammarelektrod.

Mätinstrument T-2000 har allt som den professionelle teknikern behöver för att utföra flexibla och komplicerade mätuppgifter noggrant och problemfritt.

Det nya konceptet med utbytbara givare innebär att användaren inte längre behöver bära med sig ett helt sortiment av mätinstrument. Som tillbehör finns givare för temperatur, luftfukt, träfukt och luftflöde.

T2000 är lämplig både för mätningar inom industrin och byggsektorn samt för många områden inom byggbranschen såsom golv och plattsättare, målare, snickare som måste mäta fukthalten i väggar, golv och tak.

Omkring 30 olika givare och elektroder finns tillgängliga och möjliggör många olika parametrar som skall mätas. Den har en inbyggd meny för träslag som tillåter val av hundratals olika typer av träslag. Att välja rätt träslag ger en bättre precision i resultaten. 

Aktuell temperatur visas i displayen vid beräkning av träfukt detta sker med automatisk temperaturkompensation. För ännu högre noggrannhet kan en extern temperaturgivare anslutas till instrumentet.

Ett larm kan ställas in att aktiveras vid för höga värden.