Vi på Svenska Termoinstrument säljer professionella mätinstrument för temperatur, fukt, tryck och meteorologi inom VVS och industri. Kontakta oss för råd!

Handinstrument / Fuktkvot

 • Protimeter Digital Mini Fuktmätare

  Protimeter Digital Mini Fuktmätare

  Protimeter Digital Mini är uppföljaren till toppmodellen Mini. Denna nya fuktmätare är en kompakt och enkel fuktmätare med display. Den ger dig ett mätvärde så snart du för in mätspetsarna i materialet.
  2 985,00 kr
 • 3_3 Fuktkvotsmätare

  3_3 Fuktkvotsmätare

  Träfuktmätare 3-.3 är en robust fuktkvotsmätare med inställningsmöjlighet av trätyp. Den fritt anslutningsbara hammargivaren är mycket robust och gör det enkelt att driva in- och slå ut de 45 mm långa mätstiften.
  4 550,00 kr
 • Fuktkvotsmätare Combo

  Fuktkvotsmätare Combo

  Träfuktmätare Combo är ett robust och noggrant instrument för mätning av virke och byggkonstruktioner. Den högteknologiska microprocessorn tar hänsyn till trä temperatur och omgivningstemperaturen till 0,5`C,
  7 350,00 kr
 • GMH3850 Materialfuktmätare med logger

  GMH3850 Materialfuktmätare med logger

  Träfuktmätare med datalogger som är ett komplett instrument fär mätning av materialfukt i trä, byggmaterial, papper och textil. Till instrumentet kan både träfuktgivare, textilfuktgivare, rullgivare för papper och temperaturgivare anslutas. Godkänd av tyska MPA DIN 1051-1
  5 850,00 kr
 • H-DI Fuktkvot i trä Fuktkvot klassiker

  H-DI Fuktkvot i trä Fuktkvot klassiker

  Träfuktmätare H-DI är en mer kvalificerad fuktkvotsmätare med inställningsmöjlighet av både trätyp och trätemperaturvilket ger den absolut bästa noggrannheten. Den fritt anslutningsbara hammargivaren är mycket robust och gör det enkelt att driva in- och slå ut de 45 mm långa mätstiften.
  6 550,00 kr
 • Träfuktmätare Timbermaster BLD5601-SW

  Träfuktmätare Timbermaster BLD5601-SW

  BLD 5601 Protimeter är ett professionellt instrument för mätning av fukt i trä, byggmaterial och byggkonstruktioner. Det är lätt att hantera och har stor mät-noggrannhet. Instrumentet har praktiskt fickformat med robust utförande i tåligt material.
  5 450,00 kr
 • GMK100 Träfuktmätare oförstörande

  GMK100 Träfuktmätare oförstörande

  Praktisk trä fuktmätare utan stift som mäter oförstörande med två mätdjup 10 och 25 mm. Lägg instrumentet på den yta som skall mätas och fastställ snabbt och tillförlitligt fukthalten i trä . Bra hjälpmedel vid träproduktion.
  1 880,00 kr