Protimeter SurveyMaster II är en kombination av två fuktmätare från Protimeter. Dels mätaren Protimeter Mini, med mätspetsar för mjuka material, och dels Protimeter Aquant för ickeförstörande mätning i alla byggnadsmaterial.

Survey Master II

Survey Master II
Pris: 6 495,00 kr
Artnr: BLD5365
EAN: -
Lager: Finns i lager

Survey Master II

 

Fuktmätaren Protimeter SurveyMaster II är uppföljaren till toppmodellen Protimeter SurveyMaster. Denna nya fuktmätare har en helt ny design, bakgrundsbelyst LCD-färgskärm och ett intuitivt användargränssnitt. Fuktmätaren har fått ett mer användarvänligt grepp i gummi. En större display i färg där resultatet syns mycket tydligare.

 

 

SurveyMaster II är därför ett mycket kraftfullt kombinationsinstrument. Du kan ena sekunden söka fukt genom en plastmatta i ett våtrum utan att göra hål för att nästa sekund mäta den exakta fuktkvoten i en träkonstruktion.

 

SurveyMaster II är en fuktmätare med både en LCD-display och LED-lampor. LCD-displayen visar fuktkvoten, %H20, i trä eller ett relativt mätvärde då du arbetar i icke-förstörande läge. LED-lamporna (60 lysdioder) visar grönt, gult eller rött vilket ger dig en snabb avläsning av fuktförhållandena.

 

Med de medföljande djupmätningsprober (mätsonder) kan du mäta bakom väggpanel eller golvkonstruktion. Borra två små hål och för in de 13 cm långa givarna.

 

Medföljande tillbehör

 

 

  • Mätspetsgivare
  • Djupmätningsprober 130 mm
  • Kalibrerings kontroll
  • 2 extra mätspetsar
  • Väska

Tillbehör