Med Fuktväska 6200 mäter du enkelt och lätt fukt och temperatur, byggfukt, träfukt, luftfuktighet, daggpunkt, beröringsfri temperatur. Tre kvalitetsinstrument samlade i en praktisk väska. Perfekt för fuktbesiktning och lokalisering av fuktskador i byggmaterial, badrum, källare, torpargrunder, betonggolv, väggar och golv.

Fuktväska 6200

Fuktväska 6200
Pris: 9 300,00 kr
Artnr: 6200
EAN: -
Lager: Finns i lager

Fuktväska 6200

 

Tre kvalitetsinstrument samlade i en praktisk väska. Perfekt för fuktbesiktning och lokalisering av fuktskador i byggmaterial, badrum, källare, torpargrunder, betonggolv, väggar och golv.

T260 Fuktmätare med daggpunktslarm via ir-temperaturmätning. Fuktmätare med inbyggd IR-mätare för snabb mätning av daggpunkt på väggar och tak. Larmfunktion vid daggpunkt. Så snart temperaturen sjunker under daggpunkten larmar T 260 med ett varningsljud.

T-260 har tre mätfunktioner

TH - fukt och temperaturmätning
IR - beröringsfri temperaturmätning
DP - daggpunktsmätning
 

T510 mäter fuktkvoten i byggmatrial (även kartong, papper, fanér, spåskiva) och hårda material (puts, beton, murbruk) Fuktkvoten visas direkt i displayen. Instrumentet har inställning för olika träslag samt inställning av trä-temperaturen.

Det finns ett stort program av olika elektroder till T510

 • TS070 Hammarelektrod
 • TS060 Handelektrod
 • TS016 Platta elektroder
 • TS008 Väggelektrod 300mm

T-660 är gjord för att snabbt bestämma fuktigheten i byggnader och byggmaterial. En nyhet är att Larmgräns kan sättas och min och max värde visas i displayen. Instrumentet är gjord för att snabbt bestämma fuktigheten i byggmaterial.

Principen är icke-förstörande i motsats till mätningar där nålar eller givare sticks in i materialet. Instrumentet läggs mot det material som skall mätas och därefter avläses värdet i displayen.

Mätdjup ner till 40 mm. Automatisk kalibrering utförs var gång instrumentet startas.

Genom att sätta larm underlättas jobbet avsevärt vid mätning av större ytor. On/Off, min/max värden respektive inställning av larmgränser manövreras via en och samma knapp på instrumentets sida. Fukt i grund.

Fastighetsförvaltning
Fuktkonsulter
Byggföretag
Golvläggare
Försäkringsbolag
Besiktning
 

Tillbehör

 • Fuktindikator T660 Proffsinstrument

  Fuktindikator T660 Proffsinstrument

  T-660 är ett proffsinstrument gjord för att snabbt bestämma fuktigheten i byggnader och byggmaterial. En nyhet är att Larmgräns kan sättas och min och max värde visas i displayen.Instrumentet är gjord för att snabbt bestämma fuktigheten i byggmaterial. T660 har en skala upp till 200 enheter och indikerar fukt ner till 40 mm i materialet.
  3 690,00 kr
 • GKK Väska

  GKK Väska

  Plastväska för instrument och givare.
  245,00 kr
 • Träfuktmätare 510

  Träfuktmätare 510

  T510 är ett professionellt mätinstrument för träfukt speciellt avsedd för mätning av fuktkvot i trä och byggmaterial, den har inbyggd temperaturkompensering med hänsyn till trätemperaturen. Det finns ett stort antal inbyggda skalor för olika träsorter som tillbehör finns TS-adaper för mätning med externa mätelektroder.
  2 550,00 kr
 • Fuktmätare & IR-mätare 260

  Fuktmätare & IR-mätare 260

  Fukt och IR-temperaturmätare T-260 kan du snabbt och enkelt mäta inomhusklimatet. Instrumentet mäter luftfuktighet, temperatur, daggpunkt och ir-temperatur. Har larmfunktion samt visar max, min värde med holdfunktion, automatisk avstängning.
  3 980,00 kr

Lämpliga givare