MMS 2 är efterföljaren till Protimeter MMS, med helt ny design, bakgrundsbelyst LCD-färgskärm och ett enkelt användargränssnitt. MMS 2 har fått ett mer användarvänligt grepp i gummi och en större display i färg där resultatet syns mycket tydligare. Mäter i betong, trä, gips, luft m.m, samt yt-temperatur med IR-mätning. MMS2 har inbyggda mätspetsar för mätning av träfukt.

Protimeter MMS2 Fuktmätare NYHET

Protimeter MMS2  Fuktmätare   NYHET
Pris: 12 990,00 kr
Artnr: BLD8800
EAN: -
Lager: Beställningsvara

Protimeter MMS2 Fuktmätare NYHET

 

Den nya MMS2 representerar den senaste Protimeter-teknologin i en intuitiv, robust och fullt funktionell design. Om du underhåller byggnader, inspekterar ett hem, torkar en byggnad efter en översvämning, eller testar betongfuktighetsnivå för golvapplicering, är MMS2 lösningen för dig.

Protimetern MMS2, är ett 4-i-1-instrument, ergonomiskt utvecklat för enkel användning med bara en hand, för att mäta fuktnivåer i material i byggnader och relaterade strukturer. Enheten kan mäta ytfuktighet och fuktighet under en yta, och fungerar även som en hygrometer för att mäta omgivningens luftfuktighet.

Tillägget med en infraröd termometer möjliggör en beräkning av differensen mellan daggpunkt och yttemperatur, såväl som ett brett omfång av andra viktiga psykometriska parametrar.

 

Fuktmätning i betong

För att kunna mäta fukt i betong måste dessa tre tillbehör köpas till:

 

Medföljande tillbehör

  • Quikstick RF givare
  • Mätspetsgivare Standard
  • Kalibreringscheck
  • USB-kabel
  • 9V batteri
  • Manual
  • Mjuk väska

 

Paket pris:  9.990:--

 

 

Teknisk DataBLD8800
Indikering 0-1000 enheter
luftfuktighet 0..100%RF
Träfukt 8...29%
Temperatur -10...50°C
Minne 8000 mätning
Egenskaper Ljudsignal. Kan startas / stängas av manuellt
Drivspänning 9V batteri
Display LCD-färg
Mått 180 x 70 x 49 mm
Vikt 180 gram

Tillbehör