Vi på Svenska Termoinstrument säljer professionella mätinstrument för temperatur, fukt, tryck och meteorologi inom VVS och industri. Kontakta oss för råd!

Datalogger / CO2 USBDatalogger

 • MCH Datalogger CO2

  MCH Datalogger CO2

  CO2-mätare med loggerfunktion som mäter både temperatur, luftfuktighet och CO2. För kontroll av luftkvalité inomhus. Dåligt inomhusklimat kan leda till trötthet och koncentrationssvårigheter. Ett sätt att ta reda på om ventilationen är otillräcklig är att mäta koldioxiden.
  2 650,00 kr
 • OPUS 20 Datalogger - LAN

  OPUS 20 Datalogger - LAN

  Luffts nya datalogger för Temperatur, Fukt och Tryck har senaste teknik med LAN-anslutning, vilket gör installationen väldigt enkel, även över långa avstånd. Dataprogram SmartGraph 3 ger dej all information av mätdata, tabell, kurvor, larm, en ytterligare funktion är export till Excel. OPUS20 drivs med batteri eller via USB alt. POE över Ethernet.
  Offert
 • Klimalogger trådlösmätning

  Klimalogger trådlösmätning

  Trådlös fuktmätare MED LOGGER för kontroll av luftfuktighet och temperatur, huvuddisplayen mäter fukt och temperatur där den sitter och med extern radiogivare som tillval mäter på ett avstånd på 100 meter.
  690,00 kr
 • OPUS20-CO2 Datalogger - LAN

  OPUS20-CO2 Datalogger - LAN

  Koldioxidmätare och datalogger med batteridrift. Luffts nya datalogger har senaste teknik med LAN-anslutning, vilket gör installationen väldigt enkel, även över långa avstånd. Dataprogram SmartGraph 3 ger dej all information av mätdata, tabell, kurvor, larm, en ytterligare funktion är export till Excel. OPUS20 drivs med batteri eller via USB alt. POE över Ethernet.
  6 250,00 kr